Sunday, 13 May 2012

Slot SCR888























Ni antara yang ada dalam SCR888...menarik?? nanti aku review pasai free spin dan paytable...hheheheheh




54 comments:

  1. download game nie takde ke?

    ReplyDelete
  2. Nak tahu tips main thunderbolt?please help me sape2 yg tahu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk tips thunderbolt monkey pm saye...saya jual formula...add wechat msb_mr

      Delete
    2. Nk tips thunderbolt monkey pm saye...saya jual formula...add wechat msb_mr

      Delete
  3. Scr ader dua versi satu online satu software....jgn main yang software.....comfirm bleh hanyut....pastikan ada icon connection internet dan scr shortcut di window comp...serta login mengikut pc...kalo yang pkai sofware login pkai password dan dia punya shortcut pkai folder...latarbelakang password warna hitam....peringatan......

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole tlg bagi faham sikit lgi?mcm mna nak tahu scr888 tu software atau online

      Delete
    2. bole tlg bagi faham sikit lgi?mcm mna nak tahu scr888 tu software atau online

      Delete
  4. KAT WEB MANA NAK DAPATKAN SCR888 ONLINE SELAIN DARI MAIN KAT KEDAI APEK..SAPA YANG TRAU HARAP DAPAT TOLONG ...TQ

    ReplyDelete
  5. ada jugak yang juai software ni..tapi harga dia tak tahan..RM500...itu yg paling murah aku tengok setakat ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tak ada jual software ni , boleh beri apa macam ...?

      Delete
  6. boleh caya ker org yg jual software tu bro.....boleh withdraw duit ker

    ReplyDelete
  7. CONTACT 0136086161 UNTUK SCR888 ONLINE

    ReplyDelete
  8. macamana nak install scr888...

    ReplyDelete
  9. kat area jb mana ada game scr888... rindulah nak main game tue... last week pun dpt main kat melaka... rezeki kena random 5k....

    ReplyDelete
  10. kat manjung ni banyak mesin kuda......semalam menang patok 500 free monkey thunder bolt

    ReplyDelete
  11. sesiapa mahu software scr888 PM saya... harga mula bayar rm200... kredit ada rm50...lepas tu tup mcm biasa. tup dan cuci melalui akaun bank.... siap download dan boleh buka di laptop atau pc anda baru bank in duit. cepat promosi terhad untuk beberapa org sahaja... cara nk brhubung semasa tup atau cuci melalui wechat. PM SAYA DI FB facebook.com/zuras.zu

    ReplyDelete
  12. nak try main Scr888 Kat Rumah ?? boleh Pm saya di fb
    scr888labuan@yahoo.com

    tak perlu ke kedai main kat rumah jak
    saya boleh send link download pas tu kamu wechat sama Admin jak

    Download - Bank in amount - dapatkan password scr888 dan main

    ReplyDelete
    Replies
    1. brp jual bro utk main sendiri bro?blh caya kah..

      Delete
  13. Bagaimanakah cara untuk mendapatkan random ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila download software baru dari link bawah:
      Myaccount.dropsend.com/file/309b2bf565adb3b1
      Software baru tidak perlu hamachi,hanya install SCRgame sahaja
      Semua player perlu siap download dan install sebelum 14/4/15.
      Client lama tidak boleh diguna lagi selepas 14/4/15
      Harap dimaklum,tq

      untuk hacking pendrive saya jual murah .. sila email di traxxaslive888@gmail.com untuk transfer data.
      Random rm 500 2kali pakai. #bergantung pada games yg anda pilih
      major rm300 2kali pakai. #bergantung nasib games yg anda pilih
      minor rm150 2 kali pakai. tetap kenak setelah mesin sudah makan mencecah rm50.

      perhatian pastikan main di hari yg berlainan.
      email: traxxaslive888@gmail.com
      setiap pembayaran mestilah bersertakan slip bank.
      terimah kasih

      Delete
  14. mmg betul,, main mesin kita b'gantung pada nasib,,tp x selalu ny nasib ada dgn kita.. siapa2 yg belajar main monnkey blh add F.B sy (AHYAR ALEE).. klu nk jmpe depan2 pn boleh.. :)

    ReplyDelete
  15. Siapa Nak Software SCR888 Murah PM Me Di https://www.facebook.com/SCR.888.234 ... Trusted.. Jom Gandakan Duit Dari Rumah Sahaja!! Tiada Sape Nak Tangkap...

    ReplyDelete
  16. Spe nak main 12Win on9 kat phone..bole add wechat sy nasbrutal86..

    ReplyDelete
  17. ajar lah aku main....add id wechat ...azrulst....aku nk main scr...

    ReplyDelete
  18. Sila download software baru dari link bawah:
    Myaccount.dropsend.com/file/309b2bf565adb3b1
    Software baru tidak perlu hamachi,hanya install SCRgame sahaja
    Semua player perlu siap download dan install sebelum 14/4/15.
    Client lama tidak boleh diguna lagi selepas 14/4/15
    Harap dimaklum,tq

    untuk hacking pendrive saya jual murah .. sila email di traxxaslive888@gmail.com untuk transfer data.
    Random rm 500 2kali pakai. #bergantung pada games yg anda pilih
    major rm300 2kali pakai. #bergantung nasib games yg anda pilih
    minor rm150 2 kali pakai. tetap kenak setelah mesin sudah makan mencecah rm50.

    perhatian pastikan main di hari yg berlainan.
    email: traxxaslive888@gmail.com
    setiap pembayaran mestilah bersertakan slip bank.
    terimah kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. guru email kamu tak dapat send

      Delete
    2. SCR888.HOME@gmail.com
      whatsapp 0147836668

      Delete
    3. SCR888.HOME@gmail.com
      whatsapp 0147836668

      Delete
  19. ad kerja kosong jg mesin scr? sy ad pengalaman kerja scr 5 bulan .. kalau ad tlg add wc sy ateeyn77..tq

    ReplyDelete
  20. ad kerja kosong jg mesin scr? sy ad pengalaman kerja scr 5 bulan .. kalau ad tlg add wc sy ateeyn77..tq

    ReplyDelete
  21. hello kwn kwn, dengar citer game nie leh main di h/phone, tul ke?
    minta jugak nak main..

    ReplyDelete
  22. Sy nak jadi agent scr888 Dan mahu full set scr888 software.. Modal rm500 bleh dpt ka?? Pm sy kalau bleh 0178447133 atau wechat sy.. Id: alfrenvl

    ReplyDelete
  23. Sy nak jadi agent scr888 Dan mahu full set scr888 software.. Modal rm500 bleh dpt ka?? Pm sy kalau bleh 0178447133 atau wechat sy.. Id: alfrenvl

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Scr888 Company Cari Agent Scr888 Commision yang paling tinggi Di Malaysia Atau Brunei Singgapore Contact Wechat CsinoScr888
    Contact0189500653
    Whatsup 0189500653

    ReplyDelete
  26. Scr888 Company Cari Agent Scr888 Commision yang paling tinggi Di Malaysia Atau Brunei Singgapore Contact Wechat CsinoScr888
    Contact0189500653
    Whatsup 0189500653

    ReplyDelete
  27. Nk tgok hacking softwere?whatspp aku0195510146.

    ReplyDelete
  28. How can I hv scr888 in Brunei? How can I been agent in Brunei?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wan Thin Kho, 如果可以您WhatsApp聯絡我 聊幾句要不?
      01125038768 我在文萊有做這些
      Banda和Lumut區有好幾個我的agent,

      Delete
  29. Trick mudah dapat free spin confirm dapat free spin sekali dengan testimoni aku bagi whatsapp 0139287406

    ReplyDelete