Sunday, 13 May 2012

Copy semula.

Aku dh hilang acces aku kt blog lama http://scr888group.blogspot.com jadi aku bukak satu lagi blog yang baru , amik balik post2 lepas..jd guys..watchout dgn tips2 yang akan dikeluarkan..

9 comments:

  1. tlong bro..aku slalu main game kt scr888...xpernah menang..

    ReplyDelete
  2. selalu main tu dengan jumlah berapa???

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Slmt pg bro boleh minta tip dan cara tuk main game src 888 ni.selalu labur tp hampeh.kat pat saya d lawas sarawak susah nak menang bro

    ReplyDelete
  6. Slmt pg bro...ada cara x tuk menang main src 888 ni.kat pat sy lawas sarawak susah sgt nk menang bro...dr mula buka x ada org yg penah menang besar.. Paling tinggi pun 1 k je to pun jarang

    ReplyDelete
  7. skrng rmai taw korek mesin
    korek patuk slot,,modal mesti panjng

    ReplyDelete
  8. Selalu main game scr888 irisih luck dan bonus bear tp ssh nk menang la..blh x nk dptkan tips menang jackport..kalu kena sy hulur la skt..

    ReplyDelete
  9. Trick mudah dapat free spin confirm dapat free spin sekali dengan testimoni aku bagi whatsapp 0139287406

    ReplyDelete