Wednesday, 24 July 2013

Highway King dan seangkatan


Permainan Highway King agak popular dan merupakan pelopor game SCR yang di mana pembayaran berlaku depan dan belakang.Setelah tu baru ada SPartan,Kimochi,Captain Treasure dan lain2.Antara persamaan permainan2 diatas juga ialah tiada free spin.Jadi apa yang kawan2 boleh buat,kalau dah berjuang dalam Higway King sebagai contoh dalam RM100 ke atas dan masih tiada bayaran munasabah,apa kata ubah ke permainan2 lain yang sama cara pembayaran.

Selamat Berjuang!!!

6 comments:

  1. scr tutup lagi....utk selamanya?ape kes?

    ReplyDelete
  2. xtutup...ok ja..biasa la..hehe..

    ReplyDelete
  3. Cacamana tips nak menang highway kings slots?boleh ajar saya tips tak?

    ReplyDelete
  4. Email saya kat: finz_kazama@hotmail.com

    ReplyDelete
  5. SCR888 (ANDROID/iOS VERSION)

    EXTRA TOPUP BONUS+10%(SETIAP KALI)
    CASH OUT NO TURNOVER NO LIMIT
    (CASH OUT 100%BAYAR PENUH)

    *FREE ID *FREE+10% BONUS
    (Contoh TOPUP 20dpt22 50dpt55 100dpt110)
    tm.scr888.com (android)
    m.scr888.com (iOS)

    Sila WhatsApp ONLY +60165889600
    UTK FAST DEAL!!!
    GOOD LUCK MEMBER2!!!

    WHATSAPP: +60165889600
    WHATSAPP: +60165889600
    WHATSAPP: +60165889600

    ReplyDelete
  6. Asyik kalah main scr888? Sy tk jual software ye harap maklum.Aku ada cara dapat free spin bertingkek2. Tak jamin menang sbb free spin ada bayar sikit ada bayar byk. Tapi asalkan tahu cara dpt confirm untung drpd asyik kalah kan. Whatsapp 0139287406 kalau nak strategy mudah dpt free spin atau bonus. Aku buka limited 5 org je.

    ReplyDelete