Sunday, 13 May 2012

Modal Pusingan

Kluaq Rm20..masuk RM200?? perniagaan jenis apakah ini?? adoi..pening pkiaq ni bro..tp bole selalu untung ka niaga ni?? cuba la try dulu..ada ja member2 yg masuk bisnes ni modal RM10 dapat RM1**...hebat.hehe..tadi ja semua puashati dengan turun naik perniagaan hari ni..puashati..ehhe

10 comments:

  1. judi aper.... kat tempat kawan dah x pakai scr.... dia org pakai jqk.... ssh nak menang..... huhuhuhuhuhu.....lama dah x menang nie.... manjanng melabur jer.....elaun x dapat2.... mana tau sedara blh tlg kwn nie...

    ReplyDelete
  2. bro... aper tips nak gandakan duit mcm tu....

    ReplyDelete
  3. kalau modal skit jangan main spin.

    ReplyDelete
  4. sesiapa mahu software scr888 PM saya... harga mula bayar rm200... kredit ada rm50...lepas tu tup mcm biasa. tup dan cuci melalui akaun bank.... siap download dan boleh buka di laptop atau pc anda baru bank in duit. cepat promosi terhad untuk beberapa org sahaja... cara nk brhubung semasa tup atau cuci melalui wechat. PM SAYA DI FB facebook.com/zuras.zu

    ReplyDelete
  5. ni file gameboy nintendo. x boleh buka di pc. hu hu......password 2020.
    Siapa nak kena tipu sila beli.......hu hu

    Semua yg jual scr888 url nya akan ke seperti di bawah. Tipu.......


    http://www.mediafire.com/download/owa9notvaxdzau5/Install+Full+Version+SCR888+Game.zip

    ReplyDelete
  6. ni file gameboy nintendo. x boleh buka di pc. hu hu......password 2020.
    Siapa nak kena tipu sila beli.......hu hu

    Semua yg jual scr888 url nya akan ke seperti di bawah. Tipu.......


    http://www.mediafire.com/download/owa9notvaxdzau5/Install+Full+Version+SCR888+Game.zip

    ReplyDelete
  7. Trick mudah dapat free spin confirm dapat free spin sekali dengan testimoni aku bagi whatsapp 0139287406

    ReplyDelete