Wednesday, 17 July 2013

Thunderbolt dan Jackpot x5


Apahabaq kawan2, pernah dengaq tentang tips diatas? Admin dah try banyak kali dan berhasil...Kalau main Thunderbolt Monkey dan jackpotx5 naik...terus usaha..ada la habuan tu.Hehe

13 comments:

  1. dekat KL area mana ada kedai game scr main ...???

    ReplyDelete
  2. sesiapa mahu software scr888 PM saya... harga mula bayar rm200... kredit ada rm50...lepas tu tup mcm biasa. tup dan cuci melalui akaun bank.... siap download dan boleh buka di laptop atau pc anda baru bank in duit. cepat promosi terhad untuk beberapa org sahaja... cara nk brhubung semasa tup atau cuci melalui wechat.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Wechat sy scr kk id The Letterman

    ReplyDelete
  5. Siapa nak scr area kk wechat sy id TheLetterman.reg rm100 dan instll software free kedit main rm50

    ReplyDelete
  6. Sesiapa nak main scr dgn free id ?? Sini wechat sy QQcasino888 Rm50 dan dpt bonus free Rm20 , Topup Rm100 Akan dpt free bonus Rm30

    ReplyDelete
  7. Sesiapa nak main scr dgn free id ?? Sini wechat sy QQcasino888 Rm50 dan dpt bonus free Rm20 , Topup Rm100 Akan dpt free bonus Rm30

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. SCR888 (ANDROID/iOS VERSION)

    EXTRA TOPUP BONUS+10%(SETIAP KALI)
    CASH OUT NO TURNOVER NO LIMIT
    (CASH OUT 100%BAYAR PENUH)

    *FREE ID *FREE+10% BONUS
    (Contoh TOPUP 20dpt22 50dpt55 100dpt110)
    tm.scr888.com (android)
    m.scr888.com (iOS)

    Sila WhatsApp ONLY +60165889600
    UTK FAST DEAL!!!
    GOOD LUCK MEMBER2!!!

    WHATSAPP: +60165889600
    WHATSAPP: +60165889600
    WHATSAPP: +60165889600

    ReplyDelete
  11. www.cashflow88.net/registration.aspx?id=3605 .... Klik kalau Berminat nak jadi agent

    ReplyDelete
  12. Asyik kalah main scr888? Sy tk jual software ye harap maklum.Aku ada cara dapat free spin bertingkek2. Tak jamin menang sbb free spin ada bayar sikit ada bayar byk. Tapi asalkan tahu cara dpt confirm untung drpd asyik kalah kan. Whatsapp 0139287406 kalau nak strategy mudah dpt free spin atau bonus. Aku buka limited 5 org je.

    ReplyDelete